Antrenament Funcțional

Ce reprezintă?

         Antrenamentul funcţional, aşa cum o spune şi numele său, presupune antrenarea corpului prin mişcări libere, cu greutatea proprie sau cu ajutorul unor accesorii, având ca scop principal pregătirea organismului pentru a acţiona corect pe parcursul întregii zile. Acţionând şi antrenând corpul ca un întreg, conştientizând cum musculatura lucrează ca un ansamblu şi nu izolat, putem ajunge la o coordonare optimă între sistemul nervos, musculo-scheletal, cardio-vascular şi respirator.

         În cadrul Postural Reaction Studio am reuşit pe parcursul timpului să ne formăm un stil aparte de a ne antrena funcţional, aceasta şi pentru că dispunem de accesorii inovatoare precum mingi medicinale umplute cu lichid, lanţuri fluide pentru antrenament imprevizibil, perete cu lumini interactive, toate destinate să creeze un mediu de lucru cât mai apropiat de activităţile noastre cotidiene, în care mereu avem nevoie de adaptări pentru a fi cât mai funcţionali din toate punctele de vedere. 

Cui ii se adresează?

          Antrenamentele funcţionale din cadrul Postural Reaction Studio se adresează tuturor. Pentru că pe parcursul timpului au trecut pragul nostru persoane cu vârste cuprinse între 6 şi 70 de ani, am ajuns la concluzia că a te antrena funcţional şi a face mişcare este benefic pentru toată lumea. Indiferent de profesie, nivel de pregătire, dacă eşti un împătimit al sportului sau eşti mai la început, suntem gata să te primim alături de noi.

          Fie ca obiectivul tău este să elimini surplusul de ţesut adipos, să îţi tonifiezi musculatura, să îţi construieşti un fizic plăcut, să îţi simţi corpul mai prezent sau pur şi simplu să te simţi bine, antrenorii noştri specializaţi îţi vor pregăti mereu un antrenament axat cerinţelor şi nivelului tău de pregătire.

Care sunt beneficiile antrenamentului funcţional din cadrul Postural Reaction Studio?

Translate »